Si e mendon veten pas 10 vitesh? Armina Mevlani ‘shpalos’ dëshirat: Do jem shumë e dashuruar, me 2 fëmijë dhe duke…


Si e mendon veten pas 10 vitesh? Armina Mevlani ‘shpalos’ dëshirat: Do jem shumë e dashuruar, me 2 fëmijë dhe duke…

Fëmijët janë në planet e Armina Mevlanit dhe këtë e ka zbuluar vetë moderatorja.

Gjatë një bisede virtuale me ndjekësit e saj, Armina është pyetur se “si e mendon veten pas 10 vitesh.”

Ajo u përgjigj duke shkruar se do donte tw ishte nënë, duke udhëtuar dhe duke bërë bamirësi.

“Me dy fëmijë, e suksesshme me brendin tim, e dashuruar, me shumë vetëbesim, duke udhëtuar dhe duke bërë bamirësi.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *