“Plas” debati mes Efit dhe Teas: “Akoma me këtë muhabet ju?”


“Plas” debati mes Efit dhe Teas: “Akoma me këtë muhabet ju?”

“Akoma me këtë muhabet ju?”- “Plas” debati mes Efit dhe Teas.

Buxheti i shkurtuar ka bërë që banorët të mbesnin pa cigare gjatë ditës së djeshme.

Mundësia e Vllait të Madh për t’i ofruar cigare të tjera, i vendosi banorët para një sfide ku nuk morën pjesë të gjithë. Për këtë është folur dhe gjatë ditës së sotme.

Tea: “I njëjti muhabet”.

Efi: “Mos dëgjo ti, mbylli veshët. Je dhe larg”.

Tea: “Lat nam. Cigare. Cigare”.

Efi: “U shqetësove ti motër?”

Tea: “Po u shqetësova, qeshni pak”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *