Neziri kritikon ashpër gjestin e Stresit dhe Lugatit (VIDEO)


Neziri kritikon ashpër gjestin e Stresit dhe Lugatit (VIDEO)

Opinionisti i Big Talk, Nderim Neziri, i ka dal në mbrojtje banores Juliana Nura, e cila ishte kryetema e kësaj jave brenda shtëpisë, për trajtimin që iu bë nga një pjesë e konkurrentëve.

“Më kanë irrituar qeshjet histerike të disa meshkujve të cilët ishin mbledh në një vend dhe po bullizonin këtu pastër me një vajzë, e cila në fund të fundit kishte dalë aty në arenë.

Kishte dalë për t’i kërkuar debat, për t’i kërkuar sqarim dhe për ta mbyllur e për t’i dhënë pikë asaj çfarë ishte nisur me aq shumë të keqe brenda”, tha Neziri per kete rast.

Sipas Nezirit, ndaj banores në fjalë është ushtruar dhu në psiqike “Ka injorim të skajshëm, ka dhu në psikologjike sistematike ndaj banorëve të caktuar, dhe po ka edhe bullizëm. Gjëra të tilla nuk duhet të ndodhin në televizion, kjo është e shëmtuar”, shtoi ai.

Në linqet më poshtë mund ta ndiqni videon dhe emisionin e plotë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *