E kishte të vështirë puthjen e parë, tani Andi nuk ndalet duke e puthur Gresën


E kishte të vështirë puthjen e parë, tani Andi nuk ndalet duke e puthur Gresën

Andi me puthje të njëpasnjëshme ndaj Gresës.

Andi dhe Gresa vazhdojnë të kalojnë shumë kohë pranë njëri-tjetrit.

Ata duhet se ia kalojnë shumë mirë bashkë.

Sot Andi i ka dhënë Gresës puthje të njëpasnjëshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *