Blero nuk fshihet më, pas ndarjes nga Afrona, poston foto duke u puthur me partneren e tij


Blero nuk fshihet më, pas ndarjes nga Afrona, poston foto duke u puthur me partneren e tij

Blero nuk fshihet më, pas ndarjes nga Afrona, poston foto duke u puthur me partneren e tij

Blero shumë pak kohë pas ndarjes nga Afrona ka filluar dashurinë e re. Ai këtë e bën të ditur përmes një postimi që ka bërë së fundmi në Instagram. Duke mos e zbuluar fytyrën e plotë, këngëtari ndan momentin duke shprehur dashurinë me të dashurën.

Duket se artisti nga Maqedonia e Veriut ka një dobësi për biondet, ndaj edhe partnerja e tij e radhës është një sozi e ish-bashkëshortes së tij. Disa javë më parë, me anë të një deklarate në “Instagram”, këngëtari konfirmoi ndarjen e tij nga Afrona. “Unë dhe Afrona i kemi dhënë fund martesës sonë 2-vjeçare në maj të këtij viti. Arsyet janë tërësisht personale dhe që na përkasin vetëm neve. Nuk ka pasur asnjë moment hapësirë për interpretim, keqinterpretim apo përdorim të imagjinatës. Pra, miq e dashamirës, lidhja jonë ka përfunduar, ndaj situata është e rënduar ashtu siç është, madje edhe pa e kthyer në pjesë të debatit publik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *