“Allah, mbushe mend këtë popull” – Mjeku publikon fotografitë e lëndimeve nga mjetet pirotenike


Feriz Bytyqi, mjek në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr.Hafir Shala”, në Drenas ka publikuar disa rentgenë të rasteve të lëndimit nga mjetet pirotenike mbrëmë gjatë festës së Vitit të Ri.

Ai tha se në Facebook vendosi t’i publikoi vetëm disa raste më serioze dhe që u regjistruan vetëm në Drenas.

“Inçizime rentgenografike vetëm disa më serioze, prej shumë lëndimeve si pasojë e mjeteve piroteknike. Vetëm në Drenas i patem disa lëndime mbrëmë, njëri nga të cilët një fëmijë u detyruam ta dërgojmë në Emergjencën e Prishtinës”, ka shkruar ai.

“Allah, mbushe mend këtë popull”, ka shtuar Bytyqi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *