Xhuliana lexon që në mëngjes letrën e dërguar nga familja e saj


Xhuliana lexon që në mëngjes letrën e dërguar nga familja e saj

Xhuli tashmë është zgjuar dhe me mëngjes i është drejtuar kamerës.

Ajo ka pranuar një letër nga familjarët e saj, të cilën vendosi ta lexonte sot.

“Viti i Ri është një faqe e bardhë për të vazhduar aty ku ke mbetur me projektet e tua”, thuhej ndër të tjera në letrën që Xhuli e mori nga familja e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *