Stresi: Është shumë e vështirë të më studiosh mua


Stresi: Është shumë e vështirë të më studiosh mua

Stresi është zgjuar sot herë dhe pjesën e parë të ditës e ka kaluar me Gjonin.

Ata të dy së bashku kanë bërë biseda të ndryshme.

Stresi ndër të tjera gjatë një bisede është shprehur se është shumë e vështirë që dikush ta studiojë atë.

“Është shumë e vështirë të më studiosh mua”, është shprehur ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *