Stresi dhe Gjoni e nisin ditën me def e valle


Stresi dhe Gjoni e nisin ditën me def e valle

Atmosfera e mbrëmshme duket se i ka disponuar banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Gjoni dhe Stresi janë zgjuar me disponim të mirë.

Ka qenë reperi që me të zgjuar e ka marrë defin për të bërë muzikë..

Stresi luajti pak, ndërkaq më pas e mori Gjoni dhe filloi edhe të këndonte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *