Në natën e vitit të ri, gruaja e aktorit të ndjerë: Gjithmonë do të mbetesh në mesin tonë


Blerim Peci prej disa vitesh ka ikur në amshim, duke lënë pas një mungesë të madhe në jetën e njerëzve të dashur.

Aktori i afirmuar i humorit, ishte një nga më të pëlqyerit dhe të pandalshmit, shkruan “Kosovarja”.

Bashkëshortja e Blerimit, në publik i njohur si Beli, e kujton mjaftë shpesh atë.

Në një postim të sotshëm, ajo ka kthyer në vëmemdje disa momente të së njejtës datë, para pesë vitesh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *