Me vajzën e gruan, Labi publikon pamjet më të bukura të Vitit të Ri


Labi i lumtur feston me familje vitin e ri.

Moderatori Labinot Gashi, po feston i lumtur festat e fundvitit.

Ai publikoi disa fotografi se bashku me gruan dhe vajzën.

Fytyrat e tyre shfaqin një lumturi të paparë.

Labi edhe këtë vit mund të cilësohet si moderatori më i mirë në vendin tonë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *