Lajm i mirë për çmimin e naftës në Kosovë, ja sa është çmimi për 1L


Në pjesën e dytë të këtij viti në Kosovë ka pasur një rritje të ndjeshme të çmimeve të karburanteve si rezultat i ndikimit të agresionit rus në Ukrainë. Megjithatë ka paralajmërime pozitive për muajt e vitit të ri që po vjen. Kreu i Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani ka thënë se në marsin e vitit 2023 pritet sta bilizim i çmimit të naftës.

Ndërkohë për Klan Kosova ka treguar se nafta sot është duke u shitur për 1.43 cent ndërsa benzina 1.30 centë.

Por, kjo bie ndesh me realitetin. Kosova ime ka hulumtuar lidhur me cmimet e sotme dhe ka parë që në pompa nafta sot është shitur në kompanitë kryesore nga 1.51 deri në 1.54 euro për litër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *