Kiara Tito bëhet xheloze? Reagimi i saj ndaj Luizit pas kërcimit sensual me modelen Kejvina Kthella i thotë të gjitha: Ishe më mirë atje…


Kiara Tito bëhet xheloze? Reagimi i saj ndaj Luizit pas kërcimit sensual me modelen Kejvina Kthella i thotë të gjitha: Ishe më mirë atje…

Banorët e shtëpisë së Big Brother Vip e kanë pritur natën e ndërrimit të viteve me festë dhe ngacmime me njëri tjetrin.

Protagonist është bërë sërish Luizi i cili ka bërë një kërcim sensual me modelen Kejvina Kthella.

Pak hapa më tutje përballë tyre qëndronte moderatorja Kiara Tito, për të cilën këngëtari ka shfaqur një simpati të hapur.

Kiara ka zgjedhur të mos reagojë. Megjithatë përgjigja e saj ndaj Luizit në momentin kur ai është afruar pranë saj është përkthyer në xhelozi.

Ajo i ka kërkuar të shkojë dhe të kërcejë atje ku ishte dhe të mos qëndrojë pranë saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *