Festë në BB VIP 2, kështu ndikoi efekti i Vitit të Ri


Festë në BB VIP 2, kështu ndikoi efekti i Vitit të Ri

Efekti i Vitit të Ri. Olta dhe Zhaklina përqafojnë një-tjetrën! Festë në BB VIP 2.

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP e kanë pritur Vitin e Ri 2023 me një festë të madhe, lojëra e shfaqje të organizuara nga vetë ata.

Atmosfera e ngrohtë e shtëpisë bëri që të shkrijnë për disa momente edhe akujt mes Zhaklinës dhe Oltës, të cilat që në nisje të këtij reality show, kanë pasur një “luftë të ftohtë” mes tyre, por arsyeja se pse ende nuk është e qartë.

Për këtë Olta, ka thënë se ende nuk është gati të flasë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *