Andi s’ka të ndalur, me puthje të njëpasnjëshme ndaj Gresës


Andi s’ka të ndalur, me puthje të njëpasnjëshme ndaj Gresës

Andi me puthje të njëpasnjëshme ndaj Gresës.

Andi dhe Gresa vazhdojnë të kalojnë shumë kohë pranë njëri-tjetrit.

Ata duhet se ia kalojnë shumë mirë bashkë, përcjell Klankosova.

Sot Andi i ka dhënë Gresës puthje të njëpasnjëshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *