“A ke flejt ndonjëherë me çizme të reja”, plasin të qeshurat pas pyetjes së Bekë Berishës për Blerta Deliun


“A ke flejt ndonjëherë me çizme të reja”, plasin të qeshurat pas pyetjes së Bekë Berishës për Blerta Deliun

Në edicionin festiv të emisionit të mëngjesit në T7, “#Gjesi”, kanë qenë të ftuar deputetja Blerta Deliu, deputeti Bekë Berisha, aktori Armond Morina, analisti Valon Syla dhe psikologia Antigona Qenaj Sejdiu

Së bashku me moderatoret kanë treguar se si e festojnë vitin e ri.

Gjatë bisedes, Bekë Berisha bëhet i drejtpërdrejt dhe pyet Blerta Deliun se “a ke flejt ndonjëherë me çizme të reja”.

Se si iu ka përgjigjur Blerta Deliu e kuptoni duke klikuar në video.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *