Xhuli si mban lotët kur Stresi takon prindërit e tij, përkundër “dramave” të fundit


Përkundër “dramave” të fundit, Xhuli si mban lotët kur Stresi takon prindërit e tij.

Gjatë natës së sotme Prime, “Vëllai i Madh” i ka shfaqur Stresit surprizë prindërit e tij, të cilët e pritën rep artistin në oborrin e shtëpisë më të përfolur të momentit.

Momenti kur Stresi i ka parë nënën dhe babain në oborr ishte aq emocionues, sa rezistencë nuk i ka bërë as Xhuli, përkundër debateve të ashpra dhe raporteve të përkeqësuara së fundmi.

Madje, Xhuli ka shpërthyer në lot, ndërsa ka parë skenën e takimit të Stresit me prindërit e tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *