U tha se ka telefona, zbulohet misteri i zhurmshëm në Big Brother Vip


Big Brother Vip është një nga formatet më të komntuara në të gjithë rrjetin. Ndjekësit janë të fokusuar në çdo detaj që ndodh brenda shtëpisë.

Një karikues në shtëpinë ka ngritur dyshimet se mos banorët kanë telefona. Ndjekësit duhet të qetësohen sepse në Big Brother nuk ka telefona dhe karikuesi i përket paisjes Iqos që ato përdorin.

Situatat janë ndezur që në javët e para. Zhaklina dhe Olta nuk flasin me njëra-tjetrën.

Pak më parë dhe Amosi është zënë me aktoren dhe më pas ka shkuar të bëjë joga me Zhaklinën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *