“Këqyrni shoqe çka ka rritur nana”, Ana, Shota dhe Getinjo e “kallin” atmosferën


“Këqyrni shoqe çka ka rritur nana”, Ana, Shota dhe Getinjo e “kallin” atmosferën

Gjatë provave, banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova duket se po argëtohen shumë.

Kësaj radhe, kanë kënduar Getinjo e Ana, derisa Shota ka luajtur me def.

Të tre kanë krijuar një atmosferë shumë të këndshme, duke argëtuar edhe banorët e tjerë të shtëpisë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *