Getinjo përplaset me Shotën: “U nis me ja shkatërrua dikujt shpirtin”


Getinjo përplaset me Shotën: “U nis me ja shkatërrua dikujt shpirtin”

“U nis me ja shkatërrua dikujt shpirtin”, Getinjo përplaset me Shotën.

Shota sot ka marrë reagime të forta nga të gjithë.

Ajo ka treguar një rol që do e bëj për Xhulin, dhe kjo ishte tejet e ulët, shkruan lajmi.net.

Një reagim ajo e mori edhe nga Getinjo i cili u tregua i ashpër.

Sipas tij vetëm fillimi e tregon të gjithë mendimet e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *