Getinjo i vë pikën mbi I: Lugat, nuk guxon me fol për mu sepse…


Getinjo i vë pikën mbi I: Lugat, nuk guxon me fol për mu sepse…

Lugati sonte mori lajmin më të mirë që e ka pritur gjatë. Ai dhe bashkëshortja e tij Klaudia po bëhen prindër për herë të dytë, shkruan nzoom.

Gjon Karrica po debaton tani me Getinjon. Reperi nga Ferizaj i’a ktheu që nuk guxon ta paragjykojë pa pasur të drejtë.

Ndryshe Lugati dhe Getinjo janë pjese e showit më të madh në Kosovë, Big Brother Vip Kosova, ku që të dy janë në garë bashke me 11 konkurrentet e tjerë për çmimin e madhe prej 200 mije euro.

Big Brother Vip Kosova, po vazhdon te transmetohet 24/7 për shikuesit e tyre, te cilët po kane mundësi te ndjekin çdo moment.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *