“Boom Baby Boom”, Gjoni ushtron këngën e tij së bashku me Edonin e Getinjon (VIDEO)


“Boom Baby Boom”, Gjoni ushtron këngën e tij së bashku me Edonin e Getinjon (VIDEO)

Reality show tejet i pritur ‘Big Brothr VIP Kosova’ ka nisur transmetimin në kanalin e Klan Kosova dhe është duke u transmetuar për herë të parë në Kosovë.

Banorët do të qëndrojne të mbyllur për cmimin e madh prej 200 mijë eurosh, ndërsa gara duket të mos jetë e thjeshtë pasi konkurrentet kanë hyrë me bindjen e madhe se do të fitojnë.

Provat e banorëve për programin e Vitit të Ri po vazhdojnë edhe më tej, banori i radhës për të bërë prova ishte Gjoni, përcjell Klankosova.tv.

Ai e ka ushtruar këngën e tij tashmë shumë të famshme, “Boom Baby Boom”, Gjoni gjatë provave është ndihmuar nga Edoni dhe Getinjo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *