Festë në familjen Veshaj


Festë në familjen Veshaj

Vëllezërit Veshaj u bënë të njohur me moderim dhe për jetën e tyre private.

Sot Marioi vëllai i tyre i vogël po feston ditëlindjen.

Nuk munguan edhe urimet e Donaldit dhe Romeos.

Ata njihen dhe për lidhjen e tyre të fortë mes vete, shkruan /Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *