Adelina vizëlluese në krejt trupin


Adelina vizëlluese në krejt trupin

Adelina Tahiri gjithmonë mundohet që të pozojë në mënyrë provokuese.

Ajo me stilin që ka, për ndjekësit në çdo kohë qëndron afër me poza të ndryshme, duke provokuar shumicën e rasteve, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me grim profesional dhe veshje unike, këngëtarja duket krejt vizëllim.

Si gjithmonë, me jetën luksoze që bën Adelina nuk e ka problem të eksperimentojë me gjëra të ndryshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *