”Ja duket barku”, miqtë i zbulojnë shtatzëninë Nevina Shtyllës?


Ditën e djeshme në rubrikën “Dielli apo Hëna”, Nevina Shtylla i prezantoi të gjithë me anëtarin më të ri: një foshnje lodre. Nisur nga kjo këngëtari Sardi, i cili ishte i ftuar, e pyeti nëse është shtatzënë. Ndonëse Nevina tha jo, pjesa tjetër e të ftuarve filluan të brohorisnin “Yyy Nevina shtatzënë” dhe u afruan ta uronin.

“Ja duket barku. Ça është vajzë apo djalë?”, i tha Graciano me shaka. “Po ik ore”, iu kthye Nevina duke shtuar: Kur ta bëj do ma rrisni ju që ta dini!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *