Gjiko sapo na tregoi dëshirën e tij më të madhe dhe kurrë nuk do t’ua kishte marrë mendja!


Gjiko sapo na tregoi dëshirën e tij më të madhe dhe kurrë nuk do t’ua kishte marrë mendja!

Reperi i njohur, Gjiko ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin “N’majë t’gjuhës”.

Ai ka rrëfyer shumë momente nga jeta e tij private dhe profesionale.

Jo vetëm kaq por reperi u ndal edhe tek një dëshirë e tij.

Ai tha se ka shumë qejf që të udhëtojë nëpër botë pas disa vitesh.

“Kam qef me lundru krejt botën.

Mendoj që diku pas moshës 45-50 vjeçare me lundru gjithë botën për rreth 1 vit.

Mendoj që është një sfidë.”- tha reperi.

Ndryshe, Gjiko eshte prind i dy femijeve nje djale dhe nje vajze.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *