Fituese e disa çmimeve të para! Habit këngëtarja e njohur shqiptare: Paradite jam në ushtri


Jasmina Dervishi, vajza e talentuar në muzikë, fituese e çmimeve të para dhe konkuruese në “Këngën Magjike” e ftuar në Why Not ka zbuluar dhe për jetën e saj të përditshme.

Roza Lati: Përveç Këngës Magjike e shkollës në përditshmërinë tënde me çfarë merresh?

Jasmina Dervishi: Paradite në ushtri…

Roza Lati: Në ushtri?! Na u rritën motrat, na u bënë burra.

Jasmina Dervishi: Është hapur orkestra dhe kori i ushtrisë dhe unë jam pjesë e korit të ushtrisë paradite. Pastaj në drekë dhe pasdite në shkollë. Të premte të shtunë jam te Aurela Gaçe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *