Me këngë e tradita ‘martohen’ Arditi e Shkurta nga It’s my home


Sonte në It’s my home, banorët kanë organizuar dasmë.

Pasi Arditi dhe Shkurta shpalosën ndjenjat për njëri tjetrin.

E pas kesaj banorët vendosën t’i martonin.

Nuk mungoi fustani i bardhë, dhe kostumi i dhëndrit.

Me këngë e valle filluan, dasmën e tyre.

Por, sa e vërtet kjo dasmë apo vetëm inskenim, kjo mbetët të shihet.

Shkurta dhe Arditi duket se po e shijojnë dasmën e tyre nën tingujt e tupanëve./insajderi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *