Jugu aço veriu? Anxhela Peristeri tregon se kush hedh lekë në dasma


Jugu aço veriu? Anxhela Peristeri tregon se kush hedh lekë në dasma

Anxhela Peristeri është një ndër këngëtaret që i këndon të gjitha zhanret muzikor.

Nga baladat, ritmiket deri te popullorja Anxhela i zoteron ne perfeksion.

Ajo merr shumë ftesa në koncerte dhe evente familjare, siç janë dasmat.

Së fundmi, e pyetur në “Why Not”, se kush hedh më shumë para, jugu apo veriu, Anxhela veçoi këta të fundit.

Ajo zbuloi se paguhen me pagesë fikse, por veriorëve i zien gjaku.

“Zakonisht ne funksionojmë me një pagesë fikse, jo me para të hedhura.

Por Veriu është më i gëzueshëm dhe më bujar.

Sigurisht që edhe jugu ka dasma shumë të bukura, por veriut i zien pak më shumë gjaku sesa neve nga jugu”, tha ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *