Syzana Istrefi larg skenës, por ende yll


Syzana Istrefi larg skenës, por ende yll

Ka vite që e ka lënë këngën.

Por publiku nuk e ka harruar asnjëherë.

Bëhet fjalë për këngëtaren ikonë, Syzana Tahirsylaj-Istrefi.

Dikur e njohur si yll i këngës, sot si nëna e Nora e Era Istrefi.

E sot vajzat e saj këngëtare të suksesshme kanë pushtuar tregun muzikor në vend dhe përtej.

Syzana Istrefit nuk i ka ngelur fare dëshira për ekspozim.

Andaj rri plotësisht largë botës së medias.

Syzana punon si producente në Televizionin Publik të Kosovës.

Një është e dukshme, Syzana ende shkëlqen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *