VIDEO që nuk duhet humbur/ Fansja i propozon martesë Yll Limanit në mes të koncertit, ky është reagimi epik i tij


që nuk duhet humbur/ Fansja i propozon martesë Yll Limanit në mes të koncertit, ky është reagimi epik i tij

Ylli Limani është një nga këngëtarët më të pëlqyer shqiptar dhe për rrjedhojë ndër më të kërkuarit. Në një koncert që ka mbajtur së fundmi, këngëtari nga Kosova është përballur me një situatë të papritur ku njëra nga adhuruesit e tij i ka “propozuar” teksa ai po këndonte.

Nën tashmë virale shihet teksa fansja ka shkruar në telefonin e saj “A martohemi”. Kjo tërhoqi vëmendjen e këngëtarit, i cili pasi pa se çfarë shkruhej bëri një reagim epik. Kujtojmë që Ylli ka shtuar dyshimet se po sjell një bashkëpunim me Kidën por ende nuk ka një datë publikimi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *