Shkurte Fejza mbushë 61 vite jetë dhe pranon urim romantik nga bashkëshorti


Shkurte Fejza mbushë 61 vite jetë dhe pranon urim romantik nga bashkëshorti

ot me 18 nëntor, këngëtarja e madhe e skenës muzikore shqiptare Shkurte Fejza, mbushë 61 vite jetë.

Këngëtarja, e cila pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar në skenë, njeh suksese të mëdha në botën e muzikës.

Shkurte Fejza me rastin e ditëlindjes ka pranuar edhe një urim shumë të bukur nga bashkëshorti dhe bashkë udhëtari i saj në jetë e karrierë, Hajrushi, shkruan “Kosovarja”.

Më poshtë, urimi romantik i Hajrushit për të shoqen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *