Engjëllusha shfaqet kaq tërheqëse por ky detaj merr gjithë vëmendjen


Engjëllusha shfaqet kaq tërheqëse por ky detaj merr gjithë vëmendjen

Engjellusha Salihu karrierën muzikore e nisi si këngëtare e muzikës zbavitëse, moderne e argëtuese.

Por, ajo shpejtë e braktisi muzikën moderne.

Keshtu për tu futur në ujërat e zhanrit që e kultivon e ëma e saj, Shyhretja.

Sot, Engjellusha Salihu kryesisht këndon në dasma e ahengje pranë të ëmës.

Engjëllusha Salihu gjithmonë pozon unike me fustanet e bukur.

Duke shkëlqyer me pozat e ndryshme, nuk mungon edhe në lajmet rozë.

Në një fotografi të fundit, me modelin perfekt të fustani Engji merr vëmendje të madhe dhe shfaqet me modelin më të bukur të vitit 2023.

Vëmendjen merr dizajni i fustanit që i zbulon barkun.

Për më shumë, vlerësojeni edhe ju./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *