Megi Pojani nuk paguan veshjet që mori për spektaklin, babai i bën namin


Megi Pojani nuk paguan veshjet që mori për spektaklin, babai i bën namin

Diten e djeshme Megi Pojani ishte e ftuar ne emisionin radiofonik “Ndryshe”, ku se bashku me Salsano Rrapin dhe Adi Pojanen i punuan nje rreng babait te saj.

Adi e telefonoi babain e Megit dhe i tha se ajo ka marre disa veshje me vlere 3 milion leke
per spektaklin “Dancing with the stars” ne nje butik, mirepo nuk ka paguar asnje gje.

Pas kesaj, babai i saj bie pjese e lojes, merr Megin ne telefon dhe i ben “namin” per pagesen ge nuk ka kryer.

Kjo loje vazhdoi per pak minuta, por ne fund Megi i tregoi se ishte thjesht nje rreng gje qe
shkaktoi shume te geshura ne studio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *