Hana e Loredanës dhe Mozzik bëhet për të mësuar ngasjen e veturës


Hana e Loredanës dhe Mozzik bëhet për të mësuar ngasjen e veturës

Vajza e ish – ciftit të njohur shqiptar Loredana dhe Mozzik, dita ditës po rritet.

Hana e vogël tani më është bërë për të mësuar ngasjen e veturës.

Edhe pse në moshë të mitur, nëna e saj, reperja Loredana së fundmi ka postuar imazhe derisa po e mësonte të bijën në këtë drejtim.

Hana dukej se po e shijonte këtë gjë derisa dukej mjaftë serioze në ulësen e shoferit por pa pranin e babit Mozzik. /Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *