Fansja “i propozon martesë” Yll Limanit në mes të koncertit


Fansja “i propozon martesë” Yll Limanit në mes të koncertit

Këngëtari Yll Limani është njëri ndër artistët më të preferuar në skenën muzikore.

Ai është mjaft aktiv në mbajtjen e koncerteve si brenda dhe jashtë shtetit.

Së fundmi ai ka zhvilluar një koncert në njërin nga klubet e Prishtinës ku atmosfera dukej të ishte tejet e mirë.

Por, ajo që mori vëmendjen ishte një “propozim martese” nga një fanse e tij.

“A martohmi”, ka shkruar fansja e tij në telefon duke ia ofruar tekstin këngëtarit që ta shohë dhe të merr një përgjigje nga ai.

Projekti i fundit muzikor i Yll Limani është kënga e cila titullohet “Malet” e cila është pritur mjaft mirë nga publiku dhe ka grumbulluar me mijëra klikime në Youtube./Paparaci


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *