Dhënderr më të lumtur se burrin e Albina Kelmendit nuk keni parë


Dhënderr më të lumtur se burrin e Albina Kelmendit nuk keni parë

Këngëtarja e njohur kosovare, Albina Kelmendi, është ylli i muzikës live, e angazhuar në shumë vende.

Ajo, e bënë më të mirën kur është fjala për interpretimin e gjallë, që është edhe pika e saj më e fortë, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, Albina i ka dhënë fund beqarisë, duke u martuar me Valonin, biznesmenin e ri nga Kosova.

Dhëndrri, gjatë të gjitha momenteve të dasmes ka qenë tejet i gëzuar, nuk i ka munguar buzëqeshja dhe disponimi në asnjë moment.

A keni parë dhëndërr më të lumtur se Valonin e Albines?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *