Kushtet ekonomike nuk e lanë të zhvillohej në fushën ku kishte talent: Rrëfimi prekës i DJ PM


Kushtet ekonomike nuk e lanë të zhvillohej në fushën ku kishte talent: Rrëfimi prekës i DJ PM

DJ PM është shndërruar kohët e fundit në një nga personazhet më të pëlqyera shqiptare.

Dj i njohur që njihet për natyrën e tij super energjike dhe pa komplekse së fundmi ishte i ftuar në 8a8 me Adelina Ismailin ku së bashku me Dj Dagz bën një nga rrëfimet më të ndjera për jetën dhe karrierën e tyre.

Mes tjerash PM zbuloi se ai kishte ëndërr të bëhej futbollist fushë të cilën e la përshkak të kushteve ekonomike.

Dj Dagz zbuloi se PM ishte super i talentuar në futboll, gjë që e aprovoi edhe vet Pajtimi duke thënë se kjo i dhemb shumë.

“Nuk dua të flas edhe shumë për këtë pjesë sepse më dhemb shumë”, tha ai.

Sot ai së bashku me Dagz janë dyshja padyshim ndër më të suksesshmit në muzikë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *