“Eshtè gati!” / Rikthehet telenovela shqiptare “Njerèz dhe Fate”, Robert Ndrenika dhe Arben Derhemi bèhen bashke


Nostalgia per serialin sheiptar dramatik me tè suksesshem shqiptar eshté i pranishem jo vetäm tek
ndjekèsit dha fansat, por edhe tek protagonistèt, aktorèt.

Aktori Arben Derhemi nè njè postim nè rrjetin e tij social “instagram” ka postuar njè foto krah pr
krah me aktorin e madh, Robert Ndrenika, ku nè Serialin “Njerèz dhe Fate”, /uanin ne personazh
babè e bir.

“Sot e deklaroj rifillimine serialit..
“Nierèz dhe fate”.,. Eshté gati”, shkruan aktori Derhemi nè post.

Serial “Nierèz dhe Fate” do té ishte njè nga serialet mé té suksesshem ne Shiperi, me nje kast te
mrekullueshèm aktorès, si Robert Ndrenika, Pavlina Mani, Arben Derhemi, Enì Jani, Valbona imami,
Arta Mucal. Gezim Rudi, etj.

Reqjisorì YIli Pepo, kur e nisì kètè serìal, nuk e dinte se al do tè kishte aq sukses, ndaj dhe Ruzhdi
Pulaha u ul serish ne tryezèn e punès dhe shkroì dhjetè serì tè reja. Asokohe u fol nè media se “Njeréz
dhe Fate” nuk do te kishte vetèm 20 serì, por edhe dy episode tè tjeré, qè derì tanì duket se kane
mbetur èndèrr ne sirtar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *