Selvija tregon sa është xheloze për Shpatin


Selvija tregon sa është xheloze për Shpatin

Selvija dhe Shpati tashmë janë ndër çiftet më të njohur në mediet rozë.

Dyshja jane aktiv duke u qendruar pranë fansave në rrjete sociale.

Shpesh ata kalojnë në lajm për veprimet e shumta që realizojnë.

Është gruaja e Shpatit, ajo e cila nuk ndalet me postime.

Së fundmi ka realizuar një pyetësor.

Një ndër pyetjet që ka pranuar është për xhelozinë që ka ndaj Shpatit.

Më një përgjigje të gjatë, ajo tregon të vërtetën.

Theksojmë, dyshja janë prindër të një djali./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *