Është shumë e ndjekur në TikTok por a e dini se ajo është vajza e këngëtarit të njohur shqiptar?!


Është shumë e ndjekur në TikTok por a e dini se ajo është vajza e këngëtarit të njohur shqiptar?!

nga këngëtarët më të pëlqyer të muzikës argëtuese e popullore shqiptare dhe i kërkuar nga të gjitha moshat.

Së fundmi ai erdhi në vëmendje në “Zemër Luana”.

Ai u shfaq për herë të parë në ekran me partneren, Lorena Brahimajn.

Gena është mjaft i rezervuar për jetën private por dijmë që ai nga martesa e tij e parë ka dy vajza.

Vajzat quhen Nasiola dhe Helga.

Kjo e fundit është mjaft e ndjekur në TikTok ku bën video nga më të ndryshmet.

Por në njërën prej tyre ka bërë të ditur se është vajza e Genës.

Ajo ka habitur kështu ndjekësit e shumtë që nuk e dinin këtë fakt./afterparty/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *