‘Më kthen në skifter’, Besi thotë pjesën më ‘hot’ në trupin e Xhensilës


Një nga të papriturat e puntatës së re të “Zemë rLuana”, ishte hyrja e ish-velinës së “Xing me Ermalin”, Belinda Dragoti e cila i bëri pyetje pikante të gjithë personazheve në skenë. Dhe pyetja që Belinda kishte për Besin ishte pikërisht për partneren e tij, Xhensilën.

‘Më kthen në skifter’, Besi thotë pjesën më

Ajo iu drejtua Besit duke e pyetur: “Pjesa më HOT e trupit të Xhensilës që të kthen në një skifter?”

Kallaku iu përgjigj menjëherë pyetjes dukë thënë që çdo gjë tek ajo e kthen në skifter, por që do veçonte sytë e saj. “Është e gjitha yll, ama sytë i ka…Kur më sheh ashtu, nuk e di”, u shpreh Besi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *