“Mbylle gojën se trutë t’i qes”, për’leshje mes kondukterit dhe udhëtarit në autobus (VIDEO)


Një përle*shje mes pasagjerit dhe kondukterit ka ndodhur në një nga linjat e autobusëve në Prishtinë, ku situata ka shkuar deri aty ku pasagjeri ka dashur ta goda*së kondukterin, raporton Periskopi.

Një lexues i Periskopit ka dërguar videon dhe ka treguar se pas këtij konflikti, policia ka hyrë në autobus ku edhe ka qetësuar situatën më pas, duke u munduar ta kuptojë se çfarë në të vërtetë ka ndodhur.
Më poshtë keni pamjet e dërguara:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *