‘Ka kohë që nuk flasim me njëri-tjetrin’, Luana përball Ermalin me Besin


Ermal Mamaqi dhe Bes Kallaku janë përballur sot në “Zemër Luana”, pasi ditët e fundit morën vëmendjen e të gjithëve me komentet e tyre në Instagram. Fillimisht ishte Besi që me humor shkruante për librin e Ermalit: “I vetmi që në garë me veten, del i treti”. Më pas Ermali ia ktheu përgjigjen menjëherë duke e paralajmëruar se do publikonte një video e në të shfaqej Besi me librin në duar.

‘Ka kohë që nuk flasim me njëri-tjetrin’, Luana

Sot në “Zemër Luana”, ata janë përballur me njëri-tjetrin në ekran dhe sigurisht nuk kanë munguar batutat.

‘Ka kohë që nuk flasim me njëri-tjetrin’, Luana
Pjesë nga biseda:

Besi: A ke kunjë personale me mua, apo si eshte puna? Se je duke me sjelle njerëz qe une nuk flas!
Luana: Dua te pajtoj njerëz në këtë program! Se këtu në Klan dihem që duhet të pajtoj njerëz, më ka ardhur një frymë e mirë!

Besi:E di që une me atë (Ermalin) ka kohë që nuk flasim me njëri-tjetrin e jemi zënë me statuse?
Luana: Pse? Do flisni sot dhe a do jeni një skuadër sot apo jo?
Besi: Une me atë?? Mirë një skuadër jo, po as në stol rezervë se lë, mund ta lesh me Olsin.
Ermali: (Luana) Unë e shikoj që ti ke marrë një mision për të pajtuar Besin me të gjithë!
Luana: Po po dhe në fund do e pajtoj me veten, por e lëmë për në fund këtë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *