Gjendja e Big Mamës kur është në fitnes


Gjendja e Big Mamës kur është në fitnes

Big Mama është një ndër këngëtaret më pozitive.

Ajo në shumë aspekte nuk mungon me imazhe të shumta për ndjekësit që ka, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja për paraqitjet fizike, nuk i ndal ushtrimet e shumta vetëm që të duket në formë.

Këtë herë, Big Mama shihet me një moment nga fitnesi dhe tregon gjendjen e saj kur është duke ushtruar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *