Ronela Hajatit nuk ‘ia ndien’ për komentet negative: Mendoj se duhet të marrë pjesë sërish në Eurovision


Ronela Hajatit nuk ‘ia ndien’ për komentet negative: Mendoj se duhet të marrë pjesë sërish në Eurovision

Pjesëmarrja në Eurovision, bëri që emri i saj të përflitet gjatë në mediat. Ronela Hajati do ta përfaqësonte sërish Shqipërinë në Eurovision pavarëissht kritikave që shumta që mori nga publiku.

Kështu u shpreh këngëtarja në postimin e saj të fundit në Instagram. Ronela ndau për ndjekësit e saj disa foto dhe video nga koncerti i fundit që mbajti në Londër. Krahas postimit artistja shkroi:

“Eurovizioni ka qenë një nga eksperiencat më të bukura në jetën time, ndonjëherë mendoj se duhet ta bëj përsëri”

Kjo nuk është hera e parë që këngëtarja e ka shprehur dëshirën për të marrë pjesë sërish në “Eurovision”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *