Motrat binjake: Çka do që i ndodh njërëѕ, e njëjta i ndodh edhe tjetrëѕ


Valmire dhe Flamure Murtezi janë motra binjake që jetojnë në Belgjikë.

Njëra prej tyre, Valmira këto ditë po qëndron në Kosovë dhe ishte e ftuar në studion e emisionit “Kendiv”.

Ajo tregoi detaje interesante për raportin e saj me motrën binjake.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *