Ja sekreti i suksesit i Bujar Qamilit (VIDEO)


Këngëtari Bujar Qamilit në emisionin “Why Not” në RTV Ora ka folur rreth karrierës së tij dhe sekretit për arritjen e suksesit që mbart sot mbi supe.

Ai ka provuar muzikë e këngëtarë 50 vite, por kush është sekreti?

Bujar Qamilit: Nëse do të bëhesh dikush, të bësh gjurmë e të arrish në këto maja në radhë të parë ti duhet ti këndosh vendit tënd, qytetit tënd. Nëse ti vazhdon e këndon këngë popullore që në fillim dhe vazhdon të kesh sukses siç e kam vazhduar unë me këngë shkodrane. Më tha një mik i imi ‘O Bujar a qëndron në Tiranë?’ i thash ‘Unë nuk qëndroj as në New York as në Sidney vetëm në Shkodër’. Edhe ua kam këshilluar dhe këngëtarëve të tjerë që nëse doni të bëheni dikush dhe të lini gjurmë, vazhdoni të këndoni këngët e vendit tënd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *