Banori i gjashtë i BBVK thotë se “është single qe tri vjet”


Rënien në dashuri nuk e ka përjetuar qe tri vjet, por banori apo banorja i/e gjashtë e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova e mirëpret një të tillë.

“Qe tri vjet jam ‘single’, e di që kam me hi single, por qysh kam me dal prej aty, nuk e di”, është një nga frazat e shkëputura gjatë prezantimit të këtij banori apo banorje.

E se kush ka mundur ta ketë thënë këtë, atë na e thoni ju duke komentuar emrin e personit që ju mendoni se fshihet pas kësaj thënie.

Komentet e juaja i bëni në postimin e fundit të Big Brother VIP Kosova në Instagram, Big Brother VIP Kosova do të fillojë së shpejti, ndërsa do të mund ta ndiqni përmes ekraneve të Klan Kosova dhe ArtMotion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *