Këngë e valle në familjen e Naimit e Mihrijes


Naimi dhe Mihrija, mbrëmë patën një festë shumë të veçanet, ditëlindjen e djalit Platorit.

Në mesin e shumë të ftuarve, ata organizuan një mbrëmje të bukur në shtëpi.

E si të mungonte muzika, ata në këtë festë kënduan nusen.

Në një video të publikuar shihen tek sa po këndojnë e vallëzojnë.

Familja e tyre duket shumë e lumtur, shkruan /Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *